Kalasid ujub Jordani jões siiski kõvasti rohkem kui inimesi. Kohati oli neid tublisti tihedamalt kui parimates kalasuppides. Aga pühast veest tundus neile väheks jäävat, nende väikesed kalakõhud olid nii tühjad, et kuklisuurune saiatükk lahendati praktiliselt sekundite jooksul. Mina nende nime ei oska kahjuks öelda, aga nood teised, pikkade vurrudega, kandsid uhket nime - catfish. Kuulsin seal ka hea retsepti, kuidas catfishi teha. Võta kolm-neli porgandit, seo nad ümber catfishi ja küpseta kogu punti oma tund aega. Siis seo lahti, viska catfish minema ja söö porgandid ära:)
Olen vabakutseline filmirezhissöör, kes viimasel ajal on küll rohkem vaba kui kutseline, aga sellegipoolest naudib elu ja mõtiskleb universumi olemuse üle, tegeleb fotograafiaga ja oskab hinnata head veini ja head toitu (heast seltskonnast rääkimata).
I am a freelance filmmaker, who recently has been more free than employed. This has enabled me to deal with my hobbies, especially photography. Therefore, my photoblog was designed to express the respect and admiration for nature.
No comments:
Post a Comment